Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

1.3 Comfort met lichtmetalen velgen en trekhaak

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 6-versnellingen

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Trekhaak afneembaar

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Trekhaak afneembaar

De vormgeving van deze Toyota Auris is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Bij de rijke uitrusting horen ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Toyota Auris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 24 april 2021

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar