Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

1.2T Aspiration

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 6-versnellingen

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Bumpers in carrosseriekleur

• Elektrische ramen achter
  • Armsteun achter
  • Lederen versnellingspook

• grootlichtassistent
  • Bots herkenning systeem

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota Auris. Deze auto uit het bouwjaar 2016 heeft 93686 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. In deze Auris vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze Toyota is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Als bestuurder van deze Toyota bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

• tot 22 november 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar