Yaris, De beste keuze.

De Yaris Hybrid komt als beste uit de test bij de consumentenbond. De jury beoordeelde de Yaris op vijf punten: rijden en gebruik, brandstofverbruik en uitstoot, veiligheid, betrouwbaarheid en afschrijving. Kom snel bij ons langs voor uw inruilvoorstel en het maken van een overtuigende proefrit.


Een genot om in te rijden, een plezier om te hebben. Alle Yaris-motoren hebben een laag brandstofverbruik en een lage uitstoot van schadelijke stoffen. De bijzonder zuinige Yaris Hybrid heeft zelfs de laagste uitstoot van schadelijke stoffen in zijn klasse, zonder dat dit ook maar één moment ten koste gaat van de prestaties.

Het intelligent ontworpen interieur van de Yaris heeft zacht aanvoelende materialen, in leder gestikte details en chroom- en zilveraccenten. Een prettige en comfortabele plek in alle opzichten. De Yaris Hybrid beschikt over alle bekende kwaliteiten van de Yaris en onderscheidt zich daarnaast door extra designkenmerken voor een sterke persoonlijkheid en een geavanceerde uitstraling.

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.De nieuwe Toyota Yaris is uit voorraad leverbaar bij Oto Nijkerk! Bekijk alle Yaris modellen of neem contact op voor persoonlijk advies. 


Yaris nieuws en acties

Toyota Yaris op voorraad bij OTO Nijkerk