Verso, de avontuurlijke gezinsauto

De Verso is helemaal vernieuwd. Opvallend is de nieuwe neus met trapeziumgrille. Ook het interieur is verfraaid en de nieuwe Verso is nu nog stiller. Daarnaast zijn de rijeigenschappen verbeterd en het mooie is, hij is door alle verbeteringen ook nog eens zuiniger geworden.

De Verso dankt zijn karakter aan zijn strakke lijnen en gestroomlijnde rondingen. Verfijnde details, zoals de pianolak rondom de kentekenplaat en elegante chromen strips op de bovenste en onderste grille accentueren zijn dynamische karakter. Wie zegt dat praktisch er niet geweldig uit kan zien?

De Verso biedt uiterst gebruiksvriendelijke flexibiliteit met het toonaangevende Toyota Easy Flat-systeem. Het eenvoudig te veranderen stoelsysteem zorgt voor meerdere opstellingen en optimale veelzijdigheid.

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.

De nieuwe Toyota Verso is uit voorraad leverbaar bij Oto Nijkerk! Bekijk alle Verso modellen of neem contact op voor persoonlijk advies. 

Toyota Verso op voorraad bij OTO Nijkerk