De nieuwe RAV4, nu ook als Hybride

Atletisch aan de buitenzijde. Geavanceerd van binnen. De nieuwe RAV4 is een dynamische en ruime SUV met een moderne styling en tijdloze designkenmerken.  Van buiten stoer en tegelijkertijd gestroomlijnd, van binnen comfortabel en stil.

Met zijn toonaangevende ruimte in het interieur en voor de bagage, is de nieuwe RAV4 uiterst comfortabel en veelzijdig. De talrijke opbergvakken, de lage hoogte van de laadvloer en de elektrisch bedienbare achterklep maken de RAV4 praktischer dan ooit.

Waarheen uw reis ook leidt, met de nieuwe RAV4 blijft u op de juiste koers. Het unieke 'best in class' AWD Integrated Dynamic Drive-systeem zorgt voor een messcherp rijgedrag en een maximale tractie op uiteenlopende ondergronden. Deze technologie staat garant voor een soepel, stabiel en gecontroleerd rijgedrag onder alle weersomstandigheden. Hierdoor wordt elke rit een feest.

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.

De nieuwe RAV4 en RAV4 Hybrid zijn te bekijken en te berijden bij Oto Nijkerk!

Meer weten over de RAV4? : http://www.toyota-nijkerk.nl/modellen/rav4.aspx

 

De nieuwe Toyota RAV4 is uit voorraad leverbaar bij Oto Nijkerk! Bekijk alle RAV4 modellen of neem contact op voor persoonlijk advies. 

Toyota RAV4 op voorraad bij OTO Nijkerk