Prius+, de 7-zitter met standaard automaat

De Prius+ (Wagon) is de perfecte 7-persoons auto voor het hele gezin en is optimaal afgestemd op uw levensstijl. Met maximaal 1.800 liter bagageruimte en een normverbruik van 4,1l/100km een milieuvriendelijker alternatief. De Toyota Prius Wagon maakt gebruikt van Hybride technologie om het brandstofverbruik te optimaliseren, waardoor de CO2-uitstoot buitengewoon laag is (v.a. 95 g/km).

De Toyota Prius+ past zich aan uw individuele rijstijl aan. In het interieur treft u hoogwaardige innovatieve technologieŽn aan die zijn ontworpen met de bestuurder en zijn/haar gezin als uitgangspunt. In de Prius+ zijn alle traditionele kenmerken van de Prius, zoals de Hybrid technologie, weer terug te vinden. Bij de introductie 17 jaar geleden was de Prius de eerste in massa geproduceerde hybride auto.

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.

De nieuwe Toyota Prius+ is uit voorraad leverbaar bij Oto Nijkerk! Bekijk alle Prius+  modellen of neem contact op voor persoonlijk advies.  Toyota Prius+ op voorraad bij OTO Nijkerk