Prius Plug-in Hybrid, de écht zuinige Plug-in.

De Prius Plug-in Hybrid beschikt net als “de gewone” Prius over een benzinemotor en een elektromotor. Belangrijk verschil is dat u de Prius Plug-in ook nog eens kunt opladen waardoor u tot 50 kilometer* en 135 Km/h volledig elektrisch kunt rijden. Als het nodig is, neemt de benzinemotor het weer over. U komt dus nooit onverwacht stil te staan. Alle Hybrides van Toyota combineren het vermogen van een benzinemotor met dat van een elektromotor. Het grote verschil tussen de Prius Plug-in Hybrid en een reguliere Prius Hybrid is de krachtige lithium-ion-batterij. Deze batterij kan thuis in ongeveer 1,5 uur worden opgeladen en vergroot de actieradius in de EV-modus (elektrisch rijden) tot maximaal 50 km.

In de EV-modus is de Prius Plug-in Hybrid bijna volledig geluidloos. De auto biedt zo een ongekend rustige en aangename rijervaring. De innovatieve technologie is ontwikkeld met het oog op uw levensstijl: dynamisch presterend wanneer u dat wenst en zuinig wanneer het nodig is.


Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.


De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid is begin 2017 leverbaar bij Oto Nijkerk, meer weten? Kijk op: http://www.toyota-nijkerk.nl/modellen/prius-plugin-hybrid.aspx

Toyota Prius Plug-in Hybrid op voorraad bij OTO Nijkerk