Prius, niet voor niets de meest verkochte hybride ter wereld

De Toyota Prius is een icoon geworden voor de innovativiteit van Toyota. De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de 4e generatie, een compleet nieuwe Prius, overtreft Toyota zichzelf. Met een mix van innovatief design, baanbrekende efficiency en een heel scala aan bijzondere innovaties

De Toyota Prius maakt gebruik van Hybrid Synergy Drive®-technologie om het brandstofverbruik te optimaliseren, waardoor de CO2-uitstoot buitengewoon laag is (70 - 76 gram) - vooral in stadsverkeer, bij verkeersopstoppingen, stop-startverkeer en bij lage snelheden. Bij stilstand wordt de benzinemotor uitgeschakeld, waardoor het brandstofverbruik nog verder verlaagd wordt. De Prius kan verder over een afstand van 2 km met een snelheid tot 50 km/h, stil en zonder de uitstoot van schadelijke stoffen, rijden op elektriciteit.

De Toyota Prius past zich aan uw individuele rijstijl aan. Binnenin vindt u innovatieve technologie op hoog niveau, zoals een zelflerende e-CVT (elektronisch geregelde Continu Variabel Transmissie), die zorgt voor een krachtig en soepel rijgedrag.

Het Toyota Safety Sense systeem is standaard aanwezig in de nieuwe Prius. Pre-crash safety met voetganger herkenning, adaptive cruise control, Lane-depature alert inclusief automatische stuurcorrectie, verkeersbord herkenning en Bi-LED koplampen maken elke reis veiliger dan ooit. 

Andere handige innovaties zijn onder meer het draadloos opladen van uw mobiele telefoon, een Head Up Display in kleur en verbeterde Park Assist die ook kan assisteren bij het uit-parkeren en automatisch remt tijdens het manoeuvreren. 

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.

Bekijk alle Prius modellen of neem contact op voor persoonlijk advies.

 

 Meer informatie? Kijk ook op: http://www.toyota-nijkerk.nl/modellen/prius.aspx

Toyota Prius op voorraad bij OTO Nijkerk