Land Cruiser, de legendarische Toyota

De Land Cruiser is vloeiend vormgegeven en tegelijkertijd wendbaar en robuust. LED-koplampen met dagrijverlichting, een imposante grille, mistlampen en een ondergrille maken dat de auto in de stad en off-road een indrukwekkende verschijning is.

De full time-4WD van de Land Cruiser en de systemen voor diverse ondergronden maken het mogelijk alle uitdagingen in het terrein te overwinnen. Wat de Land Cruiser zo'n optimale terreinauto maakt, is de overvloed aan innovatieve technologie die synoniem geworden is met Toyota.

De veiligheidsvoorzieningen in de Land Cruiser kennen hun gelijke niet, zodat u optimaal kunt genieten van de kilometers die voor u liggen.

De wereldwijde reputatie van de Land Cruiser is gebaseerd op meer dan 60 jaar onbetwiste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze constant hoge scores op het gebied van klantentevredenheid bewijzen de ontwerpkwaliteit van deze opvallende 4WD. Het is een waar icoon waarin baanbrekende technologieŽn, veiligheid en comfort perfect samengaan, zonder dat het ene ten koste gaat van het andere.

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.

De nieuwe Toyota Land Cruiser is uit voorraad leverbaar bij Oto Nijkerk! Bekijk alle Land Cruiser modellen of neem contact op voor persoonlijk advies.  

Toyota Land Cruiser op voorraad bij OTO Nijkerk