De nieuwe Auris Hatchback, daar kun je jarenlang op vertrouwen

De Auris is groter, sportiever, dynamischer en mooier dan ooit. Een auto om zuinig op te zijn. En uiteraard is hij ook zeer zuinig voor u. Zeker als u kiest voor een Auris Hybrid. Dan profiteert u ook nog eens van een standaard automaat. De Toyota Auris oogt sportief en elegant tegelijk. Met name de dynamisch gevormde koplampen met LED dagrijverlichting geven de Auris een zelfverzekerde krachtige uitstraling.

De Auris profiteert van de stijvere carrosserie en van verbeteringen aan de wielophanging, de stuurinrichting, de rijpositie en het gewichtsmanagement, en onderscheidt zich door zijn comfortabelere en actievere rijgedrag. De HSD-aandrijflijn van de Auris Hybrid is eveneens verbeterd voor een nog mooiere hybride rijervaring.

Nieuw is de krachtige en zuinige 1.2 4-cylinder Turbomotor. De 116 pk sterke, volledig door Toyota ontworpen krachtbron is dankzij zijn zuinigheid en lage uitstoot goed voor 21% bijtelling (alleen icm automaat), en heeft een trekgewicht van maarliefst 1.300 kg. U kunt kiezen uit een handgeschakelde 6 versnellingsbak of een comfortabele traploze automaat.

Een Toyota rijden is plezier. Een Toyota kopen is dat ook met de Toyota aanbiedingen van Oto Nijkerk. Ons team van Toyota specialisten helpt u graag bij de keuze van het Toyota model dat het beste bij u past.

De nieuwe Toyota Auris is uit voorraad leverbaar bij Oto Nijkerk! Bekijk alle Auris modellen of neem contact op voor persoonlijk advies.  

Toyota Auris op voorraad bij OTO Nijkerk