De nieuwe Toyota Yaris 2020 mei-juni

Waar u ook gaat.. in de Yaris zijn alle ogen gericht op u. Want dankzij het nieuwe platform manoeuvreert de nieuwe Yaris zich nog gemakkelijker door de stad. Daarbij zorgt het lagere zwaartepunt voor een sterk verbeterde interactie met de weg. Het ruime en lichte interieur volgt de 'less-is-more'- filosofie. Waar het lagere, slankere dashboard zorgt voor perfect zich op de weg, draagt de hogere, brede middenconsole bij aan een meer betrokken zitpositie. Alles voor een maximale rijbeleving en focus op elke verkeerssituatie. 


De prestaties van de 1.5 Hybrid-aandrijflijn zijn ongeėvenaard. De verbeterde Hybrid motor staat garant voor een lager brandstofverbruik en een lagere co2 uitstoot. Tijdens uitgebreide tests in stedelijke gebieden reed de nieuwe Yaris tot 80% van de tijd elektrisch*. Why stop? De Hybrid-motor regenereert zijn energie wanneer u remt of uw gas loslaat. Ook bent u altijd en overal connected dankzij Apple Carplay en de integratie van Android Auto.

Full-range Adaptive Cruise Control, Lane Trace Assist, het zijn maar een paar onderdelen van Toyota Safety Sense 2, het vernieuwde pakket actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. Wereldprimeur aan boord van de nieuwe Yaris is de standaard airbag tussen de voorstoelen, zodat de passagiers elkaar niet raken bij een mogelijke aanrijding. Alle innovaties maken de nieuwe Yaris een van de veiligste auto's in z'n klasse.