Toyota Yaris

• Boordcomputer
  • Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

Hatchbacks zoals deze Toyota Yaris bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze dealeronderhouden Yaris is uit 2016 en heeft 77217 kilometer op de teller. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700