Toyota Yaris

• Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem
  • keyless start

Het karaktervolle uiterlijk van de Toyota Yaris doet niets af aan het feit dat dit een comfortabele en bijzonder praktische auto is. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

• tot 23 augustus 2023

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700