Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.5 Hybrid Aspiration

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • grootlichtassistent

• USB audio ingang

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking

• Bots herkenning systeem

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Toyota Yaris ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2017, die 29675 kilometer op de teller heeft staan. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet. De automatische veiligheidssystemen in deze Toyota fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

• tot 30 november 2021

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar