Toyota RAV4

• LED koplampen

• Audio installatie premium
  • Spraakbediening
  • camera beeld in binnenspiegel

• Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Keyless start
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Armsteun achter
  • Bagagedek
  • Kunstlederen bekleding
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Voorstoelen verwarmd

• Autonomous Emergency Braking
  • Vermoeidheids herkenning
  • bots waarschuwing systeem

• Aanhanger assistent
  • Connected services
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Telefoonintegratie premium

Vijf deuren bieden ruim toegang tot deze riante gezinsauto, deze Toyota RAV4 uit 2020 heeft 166 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg kunt u veilig genieten van het high performance audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. De Toyota is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes. De Toyota RAV4 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

• tot 8 juli 2024

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700