Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

• grootlichtassistent

• Audio installatie premium
  • Spraakbediening
  • camera beeld in binnenspiegel

• Armsteun achter
  • Bagagedek
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Stuurwiel verwarmd
  • keyless start
  • Cruise control adaptief
  • Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
  • Lederen bekleding
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Stoel ventilatie voor
  • Voorstoelen verwarmd

• Dodehoek detector
  • Vermoeidheids herkenning
  • Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem

• Aanhanger assistent
  • Connected services
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Uitparkeer waarschuwing
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Draadloze telefoonlader
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Telefoonintegratie premium
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel

Deze Toyota RAV4 2.5 Hybrid Executive met premium pakket en schuifkantel dak is 1 van de meest luxe uitvoeringen die op dit moment leverbaar is. Bij het ontwerpen van de Toyota RAV4 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2020 en komt van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Onderweg kunt u veilig genieten van het premium audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers en dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De uitrusting van deze Toyota is met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes behoorlijk compleet. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

• tot 28 april 2024

Deze Toyota RAV4 heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar