Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota ProAce Worker

2.0 D-4D Professional

€ 17.900,- Excl. BTW

Interesse in deze Toyota ProAce Worker? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota ProAce Worker

• Diesel
  • Handgeschakeld

Afmetingen

• Wielbasis:
  • 328 cm
  • Afmetingen (l x b x h):
  • 496 x 192 x 194 cm

Onderscheidende opties van deze Toyota ProAce Worker

• Bumpers in carrosseriekleur
  • Chroom delen exterieur
  • Zijschuifdeur rechts

• Radio

• Airco (automatisch)
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Tussenschot volledig

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Toyota PROACE Worker uit 2018 die 4379 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook is de auto voorzien van: verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin. Verder is de laadruimte voorzien van Lat om Lat betrimmering, de wielkasten zijn betimmerd, led lamp laadcabine en 9mm dikke houten vloer. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet. Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Toyota in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

• tot 13 maart 2021

Deze Toyota ProAce Worker heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Opbouwgegevens

Bestelauto

Asconfiguratie
  • Asconfiguratie