Toyota PROACE CITY

Afmetingen

• Wielbasis:
  • 279 cm
  • Afmetingen (l x b x h):
  • 440 x 185 x 188 cm

Onderscheidende opties van deze Toyota PROACE CITY

• Zijschuifdeur rechts

• Lendesteunen (verstelbaar)
  • passagiersstoel

• Connected services

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota PROACE CITY, een auto uit 2020 die 201 kilometer heeft gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting behoren ook verstelbare lendesteunen en elektrisch bedienbare ramen voor. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. U bent in deze Toyota ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Als bestuurder van deze Toyota bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

• tot 6 april 2023

Deze Toyota PROACE CITY heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Opbouwgegevens

Bestelauto