Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota C-HR

2.0 Hybrid First Edition, model 2020!!

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota C-HR

Onderscheidende opties van deze Toyota C-HR

• Bumpers in carrosseriekleur
  • Chroom delen exterieur
  • LED koplampen

• Audio installatie premium

• Elektrische ramen achter
  • Hoofdsteunen actief
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Airco (automatisch)

• LED mistlampen
  • Telefoonintegratie premium
  • bots waarschuwing systeem
  • keyless start
  • Autonomous Emergency Braking
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Uitparkeer waarschuwing
  • grootlichtassistent

De Toyota C-HR is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een exemplaar uit 2020, modeljaar 2020!!!, deze auto heeft 298 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. De uitrusting van deze auto is met sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet. De Toyota C-HR is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter. Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 3 januari 2024

Deze Toyota C-HR heeft 24 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar