Toyota C-HR

• Lederen/stof bekleding
  • Voorstoelen verwarmd

• Uitparkeer waarschuwing

De Toyota C-HR is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het high performance audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. Deze Toyota biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 6 oktober 2021

Deze Toyota C-HR heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700