Toyota C-HR

• Lendesteunen (verstelbaar)

• Autonomous Emergency Braking
  • Dodehoek detector

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota C-HR uit 2016 heeft een tellerstand van 82593 kilometer. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Verder is de Toyota uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het high performance audiosysteem (met dab-radio!) en het navigatiesysteem. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Ook lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord. Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Toyota. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Deze Toyota C-HR heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota C-HR staat bij

Interesse in deze Toyota C-HR? Bel: 033-2453700