Toyota Aygo

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Telefoonintegratie premium

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Aygo. Op de teller van deze auto staat slechts 16 kilometer. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700