Toyota Aygo

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Telefoonintegratie premium

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota Aygo. Hij rijdt lekker, deze Toyota. Pittig ook. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700