Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Airco

Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Dit is een dealeronderhouden Toyota Aygo van het bouwjaar 2017, hij heeft 25551 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

• tot 29 november 2021

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700