Toyota Aygo

• Radio

• Achterbank neerklapbaar

• Achteropkomend verkeer waarschuwing

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo’n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Aygo uit 2020 heeft een tellerstand van 3919 kilometer. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Ook led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank zijn aan boord. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Toyota in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 30 maart 2024

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700