Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

Touring Sports 1.8 Hybrid Lease

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Panoramadak

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur

• Lederen versnellingspook

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Auris Touring Sports, een auto uit 2015 die 66899 kilometer heeft gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u met deze Toyota Auris Touring Sports een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

• tot 30 december 2021

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar